Det var en trött mamma och trött bebis (till och med mormor som så snällt skjutsade oss dit var nog trött) som kom iväg på babysimmet idag. Vi var uppe redan tidigt, men det berodde inte alls på att Viktors larm gick igång vid 4 tiden. Snarare var där en liten med mycket kryp i kroppen som har hållit sin mamma vaken större delen av natten genom att sprattla runt i sängen och vid 4 gav jag upp alla försök till att själv få sova. Något bebis tog mycket illa vid sig när mamman plötsligt lämnade sägen.

Men på simmet märktes det ingenting av det dåliga morgonhumöret. Han plaskade på glatt och skrattade högt i bassängen. Hemma igen åt han en oststav och en hel smörgås med leverpastej i ett nafs och somnade som en stock till mammans lättnad.

Vi har förresten i dagarna tagit fram pottan som vi fått av Viktors mormor. Sedan William var sjuk så har blöjan hållit sig torr under nätterna och han har sovit flera nätter utan blöja, så vi tänkte smått introducera pottan. Dock har han absolut inget intresse att sitta där, men den står framme så han får klämma och känna.

Gillar

Kommentarer

johnssons
,
härlig blogg du har!!❤️nouw.com/johnssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229