God morgon! Jag har precis fått mig lite frukost och hittade till min stora lycka Peter Jöbacks julskiva i bokhyllan. Den spelas nu för fulla muggar medan jag går och nynnar med.

Efter att Viktor har vaknat ska vi åka ut en sväng till Väla och gå lite. Han ville ha nya byxor, då han snart ska på julbord och andra aktiviteter med jobb. Jag hade gärna tittat på något litet bebisplagg, för tro det eller ej, men vi har bara köpt två par strumpor själv. De två andra plagg vi har är från barnets mormor och farmor.
VI har sagt att vi ska försöka hålla oss en stund till, mest för att vi inte har någonstans att förvara kläderna till den lille och att vi inte vill köpa på oss för mycket i de minsta storlekarna. Har dessutom en känsla att där kommer vara många som kommer med kläder när bebis väl är här sedan!

Nu ska jag försöka klä på mig lite. Hade tänkt igår att jag skulle testa på ett glutenfritt recept, men insåg när jag kom tillbaka från affären att jag missat att handla hem lite. Orkade inte gå en vända till igår, så det blir att göra idag!

Gillar

Kommentarer

Mikaela
,
Vilken fin bild 😊orsin.blogg.se
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229