Det blev inte många knop gjorda när William kom hem. När jag hämtade på förskolan studsade han runt och munnen gick i ett, det var knappt så jag fick honom med ut genom dörren då han hade så mycket att stå i. När vi kom hem fanns där fortfarande massor av spring i benen och han jagade runt sin nyvakne pappa i lägenheten med världens bus i blicken.

När vi väl fick honom att sitta stilla så tog det dock inte många sekunder innan han sov. Jag passade också på att blunda en stund och Viktor åkte iväg till jobb. Efter vilan så tittade vi i lite böcker, dansade till baby shark och mös lite framför en film innan det var dags att laga mat.

Som ni ser har vi en väldigt engagerad minikock i vårt kök. Han ställer sig vant vid spisen och både kryddar och rör runt i maten. Under tiden passar jag på att prata om vad det är vi lagar och vad vi gör och uppmuntrar. Jag tror helt klart att det är viktigt att få vara med från början och särskilt när de visar intresse. Det är bland annat därför jag outtröttligt står och pratar väldigt entusiastiskt om exempelvis tvättmaskinen, varför vi tvättar och vad som händer med kläderna. Han är med från start till slut och även om det ibland tar lite längre tid (som när man behöver förklara varför strumpan från tvättmaskinen måste torka först innan den kan provas på foten), så tror jag alla gånger att det är värt det.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Goa killen!! 😍 vilken fantastisk hjälpreda! nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Jag försöker låta honom vara med och hjälpa till så ofta och så mycket det går 😍 men det är så roligt att han kommer och prompt ska vara med när diskmaskinen ska startas eller tvättmaskinen ska fyllas!nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Du är så pedagogisk! ❤❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Ser det som grundarbete inför framtiden ✌️❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229