Usch jag är en så tråkig människa just nu. Jag är så trött och tålamodet är kortare än kortast. Båda barnen är inne i något oroligt stadie, där William vaknar och skriker ett par gånger per natt och Gabriel snurrar rundor i sängen och piper. Kanske inte så konstigt att man är något sliten?

Gårdagen passerade utan att jag fick något gjort något vettigt alls kändes det som och trots att jag försökte vila ihop med barnen en stund kände jag mig bara tröttare.

Idag är jag fortfarande lika trött, men vi kom åtminstone ut ur huset. Vi drog på oss och barnen badkläder, solkräm, packade handdukar och gav oss ut. Bara för att båda barnen skulle somna ett par minuter senare.

Det kände inte snällt att väcka dem, då dem också får lite sömn, så vi körde runt lite. William vaknade strax innan vi var hemma igen och då kändes det inte lönt att åka ut igen. Viktor hade dessutom en tid att passa.

Så efter lite omgruppering hemma, så tog vi med oss ett par bollar och gick bort till fotbollsplanen.

Där var vi i drygt en timme och sprang innan vi återvände hem. Nu sover dem båda två och jag håller tummarna för att natten ska bli lugn.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Hur blev natten? ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Stökig 😴❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229