Medan pappan sov efter sista nattens arbete igår, var det en liten som hade kroppen så full med bus att han nästan klättrade på väggarna här hemma. Allt som han inte fick pilla på, var plötsligt i farozonen och vid tillsägning fick vände han helt enkelt på huvudet, med ett stort leende och bus i blick. Extra roligt blev det om man ut över det gick för att flytta honom ifrån vad det nu var han pysslade med. Då skyndade han sig lite extra att pilla lite till och brast ut i gapskratt när man slog armarna om honom.

Det är inga större bus han tar sig för än, men åh, vad han tycker att han är busig. Man har definitivt att göra om dagarna!

Vid lunch kom svärmor förbi en stund och även hon fick se buset i full action. Även en och annan sång bjöds det på och strax efter att hon lämnat oss igen, somnade både William och pappa på soffan. Jag passade då på satt sitta en stund i solen på balkongen, lyssna på poddar och försöka komma i fatt med min bullet journal.

När killarna sedan vaknat, så packade vi in oss i bilen för att först hänga en stund på stranden innan vi åkte vidare för att handla kvällens middag. Den lille var inte jätteimponerad av havet den här gången heller och skulle absolut inte sitta ner i sanden. Men lite spännande var det att få gå runt på bryggan och titta på vattnet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229