Trots att jag gjorde ett helt uppslag i min bullet journal tillägnat middagsplanering så har vi varit så dåliga på det senaste tiden. Jag har inte orkat och Viktor delar inte samma intresse som jag att vara organiserad kring just den biten.

Så jag tänkte dela med mig lite av vad vi/jag har ätit under den senaste veckan.

Här ovan syns en frukost som jag för ovanlighetens skull fick i mig. Jag är fortfarande urusel på att äta frukost och tycker inte att det är gott för 5 öre. Men äta bör man, så jag försöker! Det här är rysk yoghurt och färska jordgubbar.

Det var faktiskt min mamma som fixade ihop den här lunchen och sedan dess har jag nog ätit just det här 3 gånger på kort tid.

Mozzarella, parmaskinka, tomater blandat med rödlök, salt och citronpeppar och beroende på humör, ruccola eller focaccia med vitlök och mozzarella. Enkelt och så gott!

Här om kvällen åt vi en kycklingrätt som jag hittade på Pinterest.

Man steker kyckling, som är kryddad med salt, peppar och paprika tills den har fått lite yta. Ta upp ur pannan och häll ner finhackad vitlök och fräs ett par minuter innan du häller på grädde, kycklingbuljong, spenat och riven parmesan. Häll i saften av en citron och timjan, lägg tillbaka kycklingen i pannan och ställ in den i ugnen i ungefär 20 minuter. Vi åt det här tillsammans med ris, mums!

Gillar

Kommentarer

MandyEriksson
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229