Ännu en tidig morgon, hur förklarar man för en 1,5 åring att det inte finns en enda anledning till att gå upp innan klockan 6 på morgonen? Det hinner bli en så himla lång dag innan vi ens nått lunchen. Det som är bra, är att så fort man har lämnat på förskolan så verkar det som att han glömmer bort att vara trött och har himla roligt fram till hämtning. Idag lämnade vi dessutom ute på gården, så William hann knappt dra igång tårarna innan han var i full lek.

Denna veckan har jag tänkt att jag ska gå in med lite bättre tankar och hoppas på att kroppen följer med i bara farten. Viktor är dessutom ledig hela veckan och jag tror att det kommer göra allt lättare, särkilt då William är en riktig pappasunge för tillfället.

Jag har ritat upp ett väldigt basic veckouppslag i min bullet journal, för den här veckan har vi faktiskt lite att beta av. Viktor åker iväg över helgen och vi har ett par tider att passa. Bland annat väntar ett uppföljningssamtal på förskolan, Williams första klippning (!!) och jag ska på glukosbelastning.

Gillar

Kommentarer

Thereese
,
Kul med bullet journal. Håller själv på med sådant men måste fråga vart du köpt det där blocket? Har aldirig hittat ett sådant nämligen med punkter i sig å det sägs ju att det är lättare med ett sådant. Hoppas du fått en bra start på veckan. 😊 Kram 🌸nouw.com/thereese
jonnasofieh
,
Det är från panduro, men finns också på exempelvis tidformera 😊🌸nouw.com/jonnasofieh
Thereese
,
Tack snälla för svar🙏🏻 Får kika på panduro nån dag. Tror inte tidformera finns här om jag inte missat det hehe☺️🌸nouw.com/thereese
jonnasofieh
,
Tidformera finns på nätet också! 😊 märket på böckerna jag använder heter leuchtturm1917 nouw.com/jonnasofieh
Thereese
,
Det är ju iförsig sant hehe😊 nouw.com/thereese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229