Nu är det måndag igen! Jag tycker ofta att det känns som att det är antingen måndag eller fredag. Dagarna mellan går så himla fort att man knappt hinner registrera att dem är där innan nästa börjar. Särskilt nu, när julen väntar runt hörnet!

Den här veckan ser jag fram emot att bocka av flera roliga aktiviteter, bland annat dessa:

- Sjukgymnasten kanske inte känns som ett roligt besök, men åh, vad jag längtar. Jag så trött på att ha så ont att det emellanåt tåras i ögonen och lockar fram illamående. Knappt två arbetspass mellan mig och besöket där.

- På torsdag är det dags för första kursdelen av föräldrakursen jag och Viktor har skrivit upp oss på! Är väldigt nyfiken på vad vi kommer att få veta och vilka andra blivande föräldrar som kommer vara där. Kanske en kommande bebiskompis? Första delen kommer handla om förlossning och allt där omkring.

- Vi ska titta på gran i helgen! Jag är stark motståndare till plastgran, då jag tycker att lukten av gran i huset avgör allt! Kanske att man kan få lite mer julkänslor, åtminstone inomhus då. Utanför ytterdörren är det fortfarande fem plus och inte en snöflinga så långt ögat når.

- Jag vill så gärna få igång ett pepparkaksbak här hemma. I snart tre år har jag gjort egen deg från grunden och hoppas orka göra det även det här året. Sedan måste de nya pepparkaksformarna invigas och jag vill öva upp mina dekorations talanger (dvs, inga alls, haha!).

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229