Toy Story

Tror inte att det är en nyhet att vi har en liten Toy Story fantast här hemma. Han blir verkligen som förstenad när man drar upp en av de filmerna och jag hoppas så innerligt att den nya filmen som kommer i sommar (fjärde filmen i ordningen) ska visas som barnvagnsbio, så att vi kan gå allihopa.

Men trots att filmens premiärdatum kommer allt närmare, så har det ännu inte kommit ut några plagg med filmens hjältar på. Åtminstone inte till barn och tro mig att jag har letat.

Men efter att meningslöst ha suttit och slösurfat på instagram som så många gånger förr kom jag plötsligt över en bild med just en Toy Story tröja på. Hemsidan, som bilden tillhörde, har jag varit inne på ett par gånger sedan William föddes men aldrig handlat ifrån. När jag sedan gick in och sökte, så kom det upp massor!

Alltså, jag var så galet glad. Ännu bättre blev det när jag slutligen lade en beställning under måndags förmiddag för att sedan få paketet i handen under tisdag förmiddag! Så himla snabbt!

Beställde lite till Gabriel, som kommer i ett annat inlägg och även ett par plagg till @Sweetpeanutbunny. Plaggen känns ordentliga i tyget och som jag nämnt tidigare, så har dem alla redan hunnits provas av en väldigt nöjd tvååring. Kläderna och kepsen kommer ifrån Next.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så fina kläder ♡ jag tänkte komma imorgon med lite paket till din son 👐nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Ooooh, får se om vi är hemma. Viktor ska spela innebandy i Malmö, så vi kanske rymmer!nouw.com/jonnasofieh
celinelundqvists
,
jonnasofieh
,
Tack så mycket 😊👌🏻nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229