Idag har vi sprungit ärenden som aldrig förr. Vi började på lasarettet där Viktor hade tid på röntgen och där efter har vi tagit några vändor i stan i olika butiker för att sedan landa hemma med vars en stor tallrik sushi. Efter en stund gav vi oss ut igen på ännu en tur och fick med oss ytterligare grejer hem.

Men vi fick två stora punkter avcheckade på listan, som vi faktiskt har jobbat på ganska länge. Kan avslöja att vi har levt cirka ett år utan taklampa i sovrummet - av just den enkla anledningen att jag inte har hittat någon jag har tyckt om alls. Vi hade oturen att ha den lampan som blev återkallad av IKEA (den som trillade ner på folk) och eftersom att den satt precis över sängen så vågade vi inte chansa! Men nu sitter där äntligen en ny på plats!

En annan stor punkt, som jag har känt mig lite jagad över att fixa NU, är våra garderober. När vi flyttade in här för två år sedan fanns det bara hyllplan/trådbackar i två av garderoberna i sovrummet. Fram tills nu har det egentligen inte varit något problem, aningen störigt men vi har levt med det och ordnat andra lösningar, bland annat genom att ha två byråer i sovrummet.
Men nu, när vi ska bli en person till, har vi dels fått kasta ut en byrå och kommit till insikt att vi helt enkelt inte har någon plats till minis kläder. Vi har letat överallt efter trådbackar som ska passa våra garderober utan att hitta något som ens kommer i närheten av att passa i våra garderober. Bad min supermamma om hjälp igår och på absolut ingen tid alls hade hon hittat något som kanske skulle passa och det är det vi har ordnat idag!

Pappa kommer för att hjälpa mig sätta upp dem imorgon och jag känner mig så lättad över att äntligen ha det löst! När backarna kommer upp kan jag tömma byrån på mina grejer, börja tvätta mini-plagg och ha någonstans att lägga undan dem. Win-win!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229