Klumpen man fick i magen när artikel efter artikel dök upp i flödet om det fruktansvärda som tog plats i Stockholm igår. Det har aldrig varit så viktigt i vår värld att vi möter varandra med förståelse och öppet sinne. Tankarna går till offren och anhöriga. #prayforstockholm

Frukosten är intagen, bebis sover i sjalen och sambon har i vanlig ordning svårt att komma ur sängen. Viktor jobbar lite udda tid idag, så jag ska se om kan försöka ta mig hem till mina föräldrar under eftermiddagen. Jag hade egentligen tänkt åka hem där redan igår, men vågade inte chansa när jag läste att det var tågstrul under hela dagen. Vi får se vad William tycker om att åka vagn idag och om vi kommer iväg.

Vi ser väldigt mycket fram emot kommande vecka då Viktors syster kommer ner med barnen. Det blir första gången de träffar William och det ska bli så spännande att se vad storkusinerna tycker. De har varit väldigt intresserade de gånger vi har ringt på FaceTime och skrattat åt alla små ljud som kommer från William.
Vi är så glada att de äntligen kommer, det var alldeles för längesedan vi träffades allihopa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229