God morgon! Eller ja, har man varit vaken sen 03.30 så kanske det inte räknas som morgon fortfarande då. Det var en viss sambo som tydligen kände sig lite frusen och då prompt behövde ha hela täcket för sig själv.

Sen låg jag där vaken (och frusen). Strax innan 06.00 var William vaken och började sjunga, så det var bara att stiga upp. Nu sitter vi och myser i soffan, Viktor och Gabriel sover en stund till.

Senare idag ska jag och Gabriel på bebisdejt. Så får vi se vart det blir av, det blev inte riktigt bestämt då vi ville avvakta och se hur vädret blev. Dock slog det mig nu att det både är springtime och barnvagnsmarsch i stan idag, så det är förmodligen inte speciellt promenad vänligt om man inte vill delta i lopp eller marsch. Men vi får se! Trevligt ska det bli ändå.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
,
Låter som en såndär mysig morgon trots den tidiga starten. Ha en helt fantastisk dag nu! Låter så mysigt med bebeisdejt. Stor kram vännen! ❤️nouw.com/missjohansson
jonnasofieh
,
Ja det var väl lite trevligt att inte bli behövd av någon ett par timmar. 🤷‍♀️ Bebisdejten blev himla bra ❤️❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229