Mönster -MW Patterns, Your choice med bikerkrage, trikå - Jonic Textilimport

Under tiden William var på förskolan igår, passade jag på att dra fram symaskinen. Jag kan väl anses vara lite av en expert på att köpa hem tyger i dess olika slag för att sedan tvätta upp dem och ja.. Där kommer jag helt enkelt inte längre. Kanske inte alls så konstigt, då jag tidigare sällan hade någon sekund över till mig själv och ännu mindre att pyssla med något större projekt.

Sedan har jag inte riktigt vågat mig på de nya mönsterna jag köpt på mig heller. En liten titt på beskrivningen och jag har ryggat tillbaka.

Men igår vågade jag mig tillsist på det och till min stora förvåning lyckades jag knåpa ihop det ganska bra och långt över min egna förväntan. När tröjkragen var på plats, som var det svåraste momentet enligt min uppfattning, så gick resten som en dans. Tröjan var princip klar när William skulle hämtas, så som att muddarna skulle sys på.

Nu när jag har provat (och segrat om jag får säga så själv) så blir det här absolut inte sista tröjan jag syr av det här mönstret.

Gillar

Kommentarer

Taliasblogg
,
Sä fint det blev! Duktig du är ju! 🌸nouw.com/taliasblogg
jonnasofieh
,
Tack så mycket <3nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
Men wow så snyggt det blev! De tyget gjorde sig perfekt på en tröja! 😍 wow du är super duktig, tänk om man kunde göra sånt själv 🙈nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Tack så mycket 💕 har tänkt att göra en matchade overall i det vita till bår decemberbebis, lär dock bli svårare med dragkedja och allt 🙈😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229