Vad gör du när du är ensam hemma?

9 gånger av 10 har jag konsert. Jag sjunger allt som faller mig in, även om det oftast blir musikallåtar och Disney. Skulle jag nu göra något annat, så lyssnar jag ofta på en podcast samtidigt. Mest troligt My Favorite Murder eller Wahlgren och Wistam.

Vad ser du helst på nu? 

Är det bara jag som tittar, så blir det oftast någon inredningsvideo på YouTube och gärna någon som inreder efter säsong. Jag är så himla sugen på att pyssla här hemma så det är inte sant. Tittar William med mig ser vi Greta Gris, Toy Story, Mother Goose Club eller Musses Klubbhus.

Något du vill bli bättre på?

För tillfället är jag galet dålig på att vara aktiv med min bullet journal. Eftersom att jag är sjukskriven och inte har särskilt många tider att passa, så har jag helt enkelt inget att fylla den med. Även min jul - BuJo har hamnat i lite skym undan, men den har jag lite mer planer för som jag måste ta tag i. Exempelvis har jag tänkt att jag ska ha alla julklappar planerade innan månaden är slut. Jag vägrar stresshandla de sista julklapparna höggravid i December. No no!

Sen hade jag en period nyligen där jag läste bok efter bok, vill gärna komma tillbaka dit igen. Känns som att det gjorde mycket för mitt inre.

Vilka bloggar läser du?

Jag sitter ofta och scrollar igenom flödet där alla nya blogginlägg dyker upp för att se om jag hittar några nya guldkorn, men dem som jag tittar in hos oftast här på Nouw är:

@Sweetpeanutbunny, @juliamalmgren, @FruStjärnfeldt, @thelisalarsson och @Malinuppman

Annars läser jag gärna Gabriella Joss och Nevnarien

Vad letar du efter i barnkläder?

Förutom att dem givetvis ska vara bekväma och enkla att röra sig i, så letar jag efter färg och tryck. Jag köper absolut inte att blått, svart och mörka färger i allmänhet ska vara det enda alternativet för min son, utan försöker i största möjliga mån klä honom ljust och färgglatt. Även då i tryck som inte är typsikt "pojkiga".

Favorit appar på telefonen?

Instagram, Pinterest och Nouw. Hogwarts, a mystery, gick varm när jag aktivt spelade.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Vad glad jag blir av att du gillar att kika in på min blogg fina du!! Rolig lista att läsa också 😍 nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Tack så mycket 😍🌸nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229