Hej, hallå! Det blev lite uppehåll där, men livet kommer i mellan ibland. Lite långdragna nattningar och allmänt oroliga barn, ger inte allt för mycket tid över att sitta vid datorn.

Under eftermiddagen igår hängde vi i området hos mina föräldrar och lekte på lekplatserna. Det slutade med att vi besökte båda, då den första hade så smutsig rutschkana att det tog en kvart att ta sig ner för den. På den andra var det ganska mycket bättre och William njöt av att få springa omkring.

William gjorde morgon strax innan halv sex imorse och Gabriel började stöka nästan en timme senare. Det känns redan som att halva dagen har passerat och klockan har knappt hunnit bli nio, haha!

Gabriel sover i famnen och vi pratar lite smått om att göra en utflykt idag, kanske till Fredriksdal om vädret tillåter. Annars vill jag nog ordna lite i barnens garderober, började redan smått igår och letade upp nästa storlek till Gabriel och Williams hade behövt en ordentlig rensning.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Vet precis vad du menar och så blir det när man har en familj att både tänka på och som går före! Vi finns kvar här, iallafall jag! För jag älskar din blogg 😍 vad underbart med lite bus på lekplatsen! Kramar ❤️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Amen gulle du vad glad jag blir ❤️ Hoppas du får en underbar dag finaste ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229