Det gick så bra igår. William och Owen lekte väldigt fint ihop (eller ja, bredvid varandra) och mammorna hann snacka lite skit, medan Viktor och hans vän hade intagit köket. Det blev lite kämpigt i slutet dock, men det blir samtidigt väldigt intensivt när man leker hemma hos någon istället för på förskolan eller utomhus. William är dessutom lite av en person som behöver kunna byta och gå ifrån när han själv vill, vilket blir svårt när man har folk över eller är bortbjudna.

Men det gick så bra, jag var imponerad hur bra William uppförde sig. Han har inte lekt på det viset på hemmaplan alls tidigare, men det visar ju bara på att han växer som person han också.

Och det var ganska roligt att han försökte tillrättavisa Owen när han tyckte att han busade lite för bra, som att gå på fel håll upp för rutschkanan eller ville leka med ljuslyktorna på bordet.

När Nathalie och Owen hade tackat för sig, fick jag beställt dopinbjudningarna och handlat lite bakredskap från tantfondant som hade rea. Nu är det mer eller mindre bara baket och lite dekorationer som ska till för att allt inför dopet ska vara klart!

Viktor är inne på sina två sista dagar som ledig nu innan han börjar jobba igen, så jag hoppas att jag ska hinna baka lite både idag och imorgon. Gabriel är rätt tacksam att ha med, så länge där är en bra ljuskälla att kolla på eller man får sova i sjalen, så får mamma göra lite vad hon känner för.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Owen bugade och bockade för myset med din son ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Får vi göra igen 💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229