Vart har man röntgensynen och tankeläsningen när man behöver den? Det börjar bli många vaken nätter för William nu och jag tror inte någon av oss blir kloka på vad vi ska ta oss till. Dumt nog glömde jag fråga när jag ändå pratade med BVC i fredags, ska ta upp det imorgon när hon ringer för att återkoppla.

Natten som varit, har varit helt utan uppvak och William tog till och med en sovmorgon! Någon gång måste man ju ta igen sig.

Igår gjorde vi inte allt för mycket innan Viktor kom hem. Blev en hel del YouTube och massor av böcker. Men vi var nog alla ganska slitna efter ett par stökiga nätter i följd.

Senare åkte vi en kortis till mina föräldrar för att William skulle få titta på de nya grejerna dem köpt, bland annat ett litet tält och en lektunnel. När han väl vågade sig in i tunneln (efter mamma hade ålat sig igenom, haha!), så kröp han så många gånger fram och tillbaka att jag började fundera på att köpa en att ha hemma också.

Jag hann också med att fota mina små i matchande kläder igår. Gabriel var väldigt nyfiken på kameran och William hade allra helst viljat vara med bakom kameran, istället för framför. Men några fina bilder blev det allt och det ser väl för kärt ut när William ”läser” för Gabriel. Han visade till och med bilderna!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Åh vad jobbigt med sömnlösa nätter 😥🖤 Kramar vänenn! nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Usch ja. Förhoppningsvis så lugnar det sig snart! 💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229