För ett ögonblick så var han borta. Han svarade inte när jag ropade på honom inifrån vardagsrummet och när jag går för att leta, sitter han tyst och stilla under sin stol i köket. Med en liten rullande leksak, satt han i djup koncentration och körde fram och tillbaka, så långt borta i tankarna att han förmodligen inte hörde att jag kallade på honom.

Vi besökte Kiviksmarknad i tisdags istället. Det var fortfarande varmt, men solen dolde sig bakom molnen och det var inte riktigt lika svettigt att röra sig utomhus. Dåliga shoppare som vi är, så kom vi bara hem med churros i magen och en present till Nathalie. Men det var trevligt ändå, det var mer av en marknad som jag mindes som liten än dem som är nu.

Igår hölls det street food market i stan, där jag och Nathalie, tillsammans med våra små killar gick runt och tittade på allt gott som erbjuds. Viktor ångrade sig lite att han aldrig åkte med, så vi ska åka in nu ganska snart så han också får gå en runda. Denna gången kanske jag kan komma ihåg att ta upp kameran som jag helt och hållet glömde bort i vagnen igår.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
En liten tänkare 😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Han är en liten smartis (helt opartisk mamma) ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229