Långfredagen

Vi kom aldrig iväg till mina morföräldrar, utan vi bockar av det imorgon istället. Vi ville inte ta risken att fastna bakom någon trafikolycka eller liknande när William skulle vara med i bilen. Det är långt dit hem som det är ändå. 


Det var en supertrött kille vi kom hem med efter en minst sagt vild middag hos svärföräldrarna. Det är sällan alla kusiner och nästkusiner är tillsammans och i kombination med massor av påskgodis blir det väldigt livat! Jag tyckte ändå att William tog det med ro, fast än det var massor av ”nya” människor som studsade runt.

Innan vi packade ihop oss för att åka hem gjorde vi försök att ta bilder på alla barnen tillsammans. Nja, det var nog bara de vuxna som tyckte det var en bra idé. Fem trötta barn, med spring i benen, ihopklämda tillsammans på en soffa. Det blev ingen bild där alla tittar in i kameran och bara tre där ingen har ett finger i näsan.

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
FruStjärnfeldt,
Det var roligt att träffa er idag 😘nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
jonnasofieh,
Vi får boka någon dag med mindre stök 🙈nouw.com/jonnasofieh
FruStjärnfeldt
FruStjärnfeldt,
ja det tycker jag verkligen 😊nouw.com/frustjärnfeldt
Lexochlogan
Lexochlogan,
ibland är det skönt att ta det lite lungt. haha ja fånga många på bild är lättare sagt än gjort nouw.com/lexochlogan
jonnasofieh
jonnasofieh,
Den äldsta var fem och var inte alls sugen att ställa upp på bild och alla apade efter honom. Det blev bilder att skratta åt åtminstone 😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229