Dagarna har känts ganska långa sista tiden, mycket för att William har varit stundvis väldigt arg och upprörd. Vi misstänker att det är tänderna som bråkar med honom och från och till ser han väldigt svullen ut i tandköttet. Men även om det är fler utbrott än vanligt, så visar han upp nya bus och tricks, särskilt när pappa är hemma.

Viktor hinner knappt komma hem innan det drar igång. Ögonen lyser, samtidigt som William rycker i sladdar, sliter ut alla böcker ur bokhyllan, i hopp om att pappa ska jaga efter. Något han såklart alltid gör. Det är tydligt att det är pappa som är den allra bästa lekkamraten just nu, om där inte är en moster i närheten.

Bilderna ovan är från när vi besökte stranden tidigare i veckan. Denna gången var det mycket behagligare temperatur i vattnet och även om vi aldrig badade så fick åtminstone fötterna sig ett dopp. Men precis som förra gången, så satt vår lilla kille i djup koncentration och pillade i sanden. Det var allt han brydde sig om och jag har inget tvivel om att han hade kunnat sitta där en heldag och bara flytta runt på sanden.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Åååh underbara busunge! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229