Jag hann inte vika någon tvätt igår. Precis när jag hade dragit ihop det som skulle vikas vaknade Gabriel och då blev det byte av blöja och overall, innan vi gick ut med vagnen. Det blev en rask promenad till affären där jag fick lite lunch med mig hem och när den var uppäten var det dags att hämta William.

För andra dagen i rad så var han inte alls sugen på att gå hem, ett toppen betyg för förskolan. Han ville hellre stanna kvar och busa med sina kompisar. Det blev ett par tårar när jag fick bära med honom ut bland ytterkläderna men så fort dörren stängde bakom oss så var det som bortglömt. Väl hemma tog det inte ens en kvart innan båda barnen sov gott i vår säng.

William slog upp ögonen igen strax innan två och skulle prompt ligga kvar i sängen tills pappa kom hem och hämtade honom. När Viktor kom hem från jobb, så läste de ett par böcker tillsammans i sängen och därefter drog vi alla på oss ytterkläderna och tog oss ut i kylan.

Vi lekte en stund på lekplatsen och gick senare vidare mot affären. William var inte alls intresserad att åka någon vagn, så vi lät honom gå tills han inte orkade mer. De små benen gav upp precis innan vi skulle korsa vägen för att komma till affären och vi föräldrar var minst sagt imponerade! William var sedan så trött på vägen tillbaka att han nästan inte kunde hålla ögonen öppna, men kämpade ändå på.

På kvällen var det en väldigt ledsen William vi hade att göra med. Misstänker att det var magen som spökade, men det verkar vara som bortblåst idag.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Älskar när dem vill gå 😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Vi var väldigt imponerande! Sov som en gris när han väl somnade sen ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229