Innan pappan i familjen drog i väg för att lana i helgen, så gick vi ut allihopa tillsammans, till och med spelkompisarna och spelade landhockey. William tyckte det var superkul och gjorde sitt allra bästa för att skjuta/sparka iväg alla bollar som kom hans håll. Mellan passningarna så agerade han även tränare och skällde ut sin farbror efter noter om hur klubba och boll skulle skötas.

Efter att ha bytt klubba med sin pappa ett antal gånger och instruerat samtliga spelare hur spelet skulle gå, så snavade han och trillade omkull. Krokodiltårarna sprutade och därefter var det inte alls lika roligt att spela landhockey längre. Istället vandrade han iväg för att titta på bilarna, löven och kontrollerade att garagen var stängda.

När vi hade varit ute i drygt en timme så gick vi in igen och upptäckte då att han skrapat upp ena tummen i fallet. Ett litet, litet sår precis på tumleden som återupptäcktes gång på gång under eftermiddagen och var gång kom han rusande till sin mamma med den lilla tummen i vädret, ojandes och krävde att man genast skulle blåsa.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229