Det är så mycket elände som pågår nu, som jag inte skriver om. Så jag behövde ta en dag där jag tillät mig själv att vara avgrundsledsen och tycka att världen är hemskt orättvist. Redan dagen efter kändes det så mycket bättre och jag orkar kriga på ett tag till. Oavsett vad så kommer det att bli bra tillslut.

Det råkade vara så att dagen efter (som var i torsdags) att vi även skulle iväg lite påskfirande på Fredriksdal. Dock deltog vi inte i några av aktiviteterna då köerna var galet långa och William nog inte hade velat vara med när där var så mycket folk.

Istället gick vi och tittade på djuren som var ute, var en sväng inne på tryckeriet och gick längst butiksgatan. När det började närma sig lunchtid gick vi mot cafét och köpte lite lyxig fika. Gabriel tog tillfället i akt och sov bort hela besöket.

Därefter kände vi oss rätt färdiga. Men innan vi gick ut så skulle vi byta våra tillfälliga kulturkort mot den äkta varan, något som visade sig vara lättare sagt än gjort.

Mitt i registreringen hängde sig datorn för personalen och de höll på länge innan de fick igång det igen. Slutligen kunde vi gå därifrån med vars ett rött kulturkort i handen och kan nu titulera oss kulturtanter ett år framöver.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
,
Det är så viktigt att tillåta sig vara precis så ledsen och less som du beskriver, tillåta sig själv att bara vara. Ännu viktigare är det att sedan komma ihåg att det vänder och att det blir bättre, att det den där hopplösa känslan inte varar för evigt🙏🏼 Stor kram och massor av styrka från mig✨nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Så sant. Tack fina du ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229