Vilken kort natt vi har haft. William stökade runt och kom inte riktigt till ro förrän 22.30, sedan ett par uppvak med massor av skrik innan vi gjorde morgon strax innan 06.00. Det slår aldrig fel heller att det är Viktors första atbetsnatt, så jag får själv rodda med två barn mitt i natten.

Sedan var det tufft med att få på kläderna, borsta tänderna och ens att komma ut genom dörren. Fick lämna William direkt i famnen hos en pedagog, för att han ens skulle vilja vara kvar alls på förskolan. Kände riktigt hur svetten började rinna när Gabriel som låg kvar i vagnen i kapprummet blev väldigt upprörd, samtidigt som jag försökte locka William med leksaker och annat för att han skulle vilja vara på förskolan.

Ska alldeles strax lägga Gabriel hos sin pappa och hämta William. Förhoppningsvis så kan vi vila allihop sen.

Den här muggen med sugrör fick William här om dagen av @Sweetpeanutbunny när hon var och hämtade plaggen jag hade beställt åt henne när jag handlade på next.

Muggen och en T-shirt med favorit karaktärerna var en försenad födelsedagspresent och vi kan knappt få ungen att dricka om det inte är i just den muggen.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Bästa muggen helt enkelt;-) ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Helt klart, det är så man måste säga WOW och peka ut alla figurer innan man dricker 👌🏻nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229