De sista dagarna har verkligen tagit på krafterna på oss alla här hemma. Jag tror att vi är mycket påverkade av vädret och åtminstone jag har haft ett tungt huvud i ungefär en veckas tid. Men nog om det.

Under helgen firade vi att Ludwig, @FruStjärnfeldts minsting fyllt ett år. Det blev kalas utomhus och William tyckte att det var så härligt att knalla runt i deras trädgård och tittade förundrat på de större barnens lek. Igår tog vi tåget hem till mina föräldrar och spenderade eftermiddagen där medan Viktor jobbade.

Idag har vi besökt Ikea med målet att barnsäkra. Jag fick nog helt enkelt då William börjat tömma TV-bänken på både spel och DVD fodral för att sedan halka på dem och såklart bli så ledsen. Låsen sitter redan på plats och vi har hunnit med ett par utbrott över att han inte längre kommer in. Men den striden tar jag gärna, någon gång måste man lära sig att man inte får leka eller vara precis överallt.

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
Han tyckte väl att de var dags att börja sorteta spel och filmer igen, var ju ett tag sen nu sen lovisa gjorde de hemma hos er 😂nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
hade det inte varit för att han så illa tvunget skulle trampa på dem och sedan ramla så hade jag inte brytt mig 🙈 för han plockar ju faktiskt upp dem jättefint för att sedan lägga dem försiktigt på golvet 😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229