När jag var gravid med William så brydde jag mig verkligen inte om bristningar eller liknande. Jag hade redan några lite varstans och det störde mig inte alls. Så under graviditeten smorde jag in mig när jag kom ihåg och knappt då heller. När William sen kom, så hade jag två små smala linjer på var höft och dem syns knappt idag om du inte vet vart du ska titta.

Men denna veckan har jag varit på jakt efter någon olja att smörja in magen med. Inte för att jag plötsligt drabbats av mängder med bristningar utan för att jag tycker att det har börjat klia på magen. Jag ville inte använda någon av de få krämer jag hade hemma, då dem kändes för feta och luktade för mycket enligt min gravidnäsa.

Plockade med mig en liten förpackning Bio-Oil ifrån apoteket och har nu smort två gånger om dagen i tre dagar. Det har hjälpt lite och jag misstänker att det är mina gravidbyxor som gör att det kliar lite extra. Det luktar lite för mycket för min smak, men det får duga. Hjälper det bara en stund så är jag nöjd.

Gillar

Kommentarer

Jennieosbeck
,
Jag kör med ”love boo miracle oil”. En olja som knappt luktar något! 👍🏼☺️nouw.com/jennieosbeck
jonnasofieh
,
Åh tack för tipset! Får jag kolla upp!!nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
åh tycker det där ständiga kliandet är så jobbigt på magen 🙈 jag tror också det är mina gravidbyxor som spänner åt som gör att det tillslut kliar.. 😅❤️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Än är det inte så farligt, men tillräckligt för att det ska störa. Men det är som mest när jag har gravidbyxorna med bandet över magen, så det måste vara dem 🙈❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229