När vi var på handledarkursen i förra veckan, var William hemma hos mina föräldrar en stund innan dem åkte hem till oss för att göra nattningsrutinen. Medan han var där luskade han ut hur man tog sig upp för trappan - och sedan dess har han klättrat på allt!

Det går inte längre att lämna honom obevakad för ens en sekund, för då är han plötsligt iväg, något som vi inte alls är vana vid. Han är på ingen tid uppe i soffan och skuttar runt (oftast sitter han bara ner, tack och lov), klättrar på stolar, fåtöljen och fotpallen till denne. Något som också innebär att han trillar konstant.

Fotpallen, för övrigt, fungerar även mycket bra till att köra runt med om det skulle vara något ni funderar över. Bilden ovan är ett exempel på hur jag hittade honom för en dag sedan. Jag lämnade vardagsrummet bara för ett ögonblick och kom tillbaka till en liten kille som nöjt satt och tittade på Postis Pär, på fotpallen som han först knuffat dit.

Gillar

Kommentarer

Momo
,
Lille bus ❤️nouw.com/momo
jonnasofieh
,
juliamalmgren
,
Haha vilken liten bus! den perioden kommer också.. men man blir ju nervös kan jag tänka mig och vågar inte släppa blicken för en sekund 🙈😁💙nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Han har inte heller kopplat ihop att det är klättringen som gör att han trillar, så efter man har tröstat och kramat, så går det inte mer än ett par sekunder innan han är på väg upp igen 🙊💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229