Vad gör man inte för att få maten lagad?

Jag hann inte mer än att posta föregående inlägg innan William somnade som en stock i soffan. Så bra gick det att inte vila, men det blir ett nytt försök idag. Jag lät honom sova i strax en timme innan jag gav mig på att väcka honom och helt vaken var han inte förrän ytterligare en halvtimme.

Hela eftermiddagen sen var det väldigt pipiga barn. William ville allt och inget och Gabriel ville bara vara i famnen och allra helst hänga över axeln. Så fort jag lade honom ifrån mig så handlade det om sekunder innan krokodiltårarna föll. Det gällde alltså att prioritera hur maten skulle lagas och tyvärr hann det bli rätt många tårar för Gabriels del när mamman hackade lök och öppnade förpackningar.

William var inte så sugen på att hjälpa till med matlagningen och protesterade även han när han inte fick bli buren i famnen under tiden som mamman susade runt. Så för att få någon ro och inte riskera att en olycka hände, drog jag fram en liten balja som jag fyllde med vatten och måttsatser. Där satt han (och var något brydd över att han inte fick plats att bada) och hällde med med vatten.

Nu ska vi strax bege oss mot förskolan och därefter väntar en städdag för föräldrarna. Jag har redan hunnit en del och första maskinen med disk är redan klar!

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Vatten och makaroner is the business! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
IP: 82.99.3.229