Idag är jag nog tröttare än tröttast. Båda barnen har sovit oroligt och precis när man har nattat om den ena, så vaknar den andra och är ledsen. Så har det varit hela natten. Viktor har på något vis lyckats sova sig igenom både skrik och mina väckningsförsök, så jag har fått springa mellan sängarna själv. Ovan på det, så kände jag en förkylning komma smygande redan igårkväll och under natten så har det spänt så i bihålorna att det har känts i hela ansiktet.

Men det känns ändå väldigt lugnt och avslappnat idag. Trots att båda barnen redan har vänt upp och ner på hela lägenheten och man får vaka över Gabriel som en hök, då han reser sig och börjat gå längst med möblerna (hallå, du är 7,5 månad, lugna ner dig lite!). Men den grå himlen, det tunga regnet och den låga temperaturen, ger mig den höst känslan som jag absolut älskar. Något som gör att jag vill tända alla ljus jag kan hitta, bädda upp alla filtar och kuddar i soffan, för att sedan läsa bok på bok med mina små.

Vi får väl se hur mycket mys som hinns med innan Viktor kommer hem igen. Han får mer eller mindre vända i dörren, då vi ska iväg på kalas för Owen som fyller två år. Jag har lovat @Sweetpeanutbunny/Nathalie att vi ska komma hungriga, då hon har bakat i mängder!

Därefter ryktas det om att det blir grillat hemma hos mina föräldrar, så kanske att vi åker direkt från kalaset och dit.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Tack för att ni kom❤ du såg för övrigt fantastisk ut! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Awe tack fina du ❤️nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229