Redan innan William kom iväg till förskolan, stod kalopsen på spisen och kanelbullarna var påbörjade. Kändes väldigt passande då det regnar om vart annat här hela tiden. När jag tänker höst, så tänker jag kalops och kanelbullar!

Något som brukar vara typiskt när jag annars har gjort kanelbullar eller andra bullar överlag är att dem inte riktigt kommer någonstans med jäsningen. Det blir oftast små bullar efter utbakningen som inte rör sig alldeles för mycket i ugnen heller. Men det här är andra gången dem faktiskt jäst en hel del och blivit enorma! Ni vet, så som bullarna såg ut på konditorier och fik, innan allt var en och samma kedja.

Jag har använt mig av receptet på baksidan av ICAs mjölförpackning. Dock så lät jag degen jäsa tills den nästan välde över kanten på mixskålen från bakmaskinen (sätter alltid skålen i ett vattenbad med varmt vatten) och sedan ytterligare en gång efter utbakning.

Gillar

Kommentarer

LittleBears
,
men wow så ambitiöst 😊nouw.com/littlebears
jonnasofieh
,
Man får passa på när orken (och ambitionen) smyger på 😊nouw.com/jonnasofieh
escali
,
mums så smarigt!nouw.com/escali
jonnasofieh
,
Dem blev så goda!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229