Idag har jag inte suttit många minuter framför datorn! I förmiddags var vi iväg en tur på IKEA och brunchade där (jag tyckte inte det var något särskilts tyvärr) och för att köpa några kuddar att fylla babynestet med.

När vi kom hem satt jag länge och läste instruktionerna och när jag skulle börja klippa tygerna så fick jag så mycket sammandragningar att jag fick pausa jämt och ständigt. Viktor åkte iväg till Malmö för att se Green Day med sina föräldrar och jag satt och kämpade vidare med nest och sammandragningar. Efter en stund fick jag sällskap av min mamma och syster, som hjälpte mig få ihop det mesta. Någon söm till och stoppningen kvar innan det är helt klart!

Får se om jag orkar ta det sista själv idag eller om jag sparar det till imorgon. Men är så glad för att jag fick hjälp tidigare idag, annars hade jag nog inte kommit långt!

Gillar

Kommentarer

juliaaronsson
,
Heja dig! Sammandragningar och syjunta samtidigt låter inte som en höjdare 😟 nouw.com/juliaaronsson
jonnasofieh
,
Haha nej, har dessutom gjort det extra svårt för mig i val av tyger. Har suttit hela dagen idag och är fortfarande inte ens nära av att vara färdig 🙈nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229