Bilderna är flera dagar gamla. Kanske till och med veckor. Det känns i alla fall som en mindre evighet sen.

Vi har kommit in i en väldigt intensiv period. En där det känns som att barnen bara skriker och är missnöjda dygnets alla timmar. En period där jag nästan aldrig sover, då jag springer mellan ledsna barn om nätterna. Påbörjar massor, men får aldrig bli färdig.

Det känns som att det blir värre och värre, men det är nog bara sömnlösheten som börjar hinna i fatt. Lagom tills att Viktor semester är slut.

Men det är viktigt att komma ihåg, att det är så här just nu. Det kommer inte bara vara gråt och skrik för evigt, det vänder snart igen.

Man får lov att tycka det är jobbigt, för det är bara så här precis just nu. Det är tufft att ha små personer omkring sig som ifrågasätter och testar alla gränser, utvecklas och reagerar på utvecklingen.

Det blev en omedveten paus. Tiden gick förbi för snabbt för att jag ens skulle märka att jag inte hade haft tid att skriva någon uppdatering här eller någon annanstans. Lite skönt samtidigt. Ett mindre ”måste” att hinna med.

Men vi mår bra. Gabriel har blivit förkyld, med en näsa som rinner konstant, men utöver det så mår vi bra.

Viktors semester är som sagt slut och han börjar jobba imorgon. William är ledig någon vecka till, innan alla rutiner drar igång på riktigt igen.

Jag är trött, sliten och uttömd. Samtidigt inspirerad, kreativ och känner en längtan efter hösten. Jag har filmat en hel del material, som ännu inte blivit något klipp. Det känns för gammalt, men samtidigt inte. Hade ni velat se videos från utflykter, även om dem inte är från dagsfärska äventyr?

Det är lite tufft nu. Men man måste komma ihåg, att det är bara nu och att man måste andas.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Jag ska ge dig en extra lång kram på lördag ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Vill du nog inte nu när jag också är förkyld 😬❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229