Åtminstone dem som känner mig personligen, bör minnas att jag verkligen gick över styr när det kom till Williams juloutfits förra året. Han hade verkligen massor med kläder som pryddes av julmotiv och jag minns hur jag njöt av att klä honom genom hela december månad.

I år verkar jag dock ha större bekymmer med att komma över julplagg till William. Han verkar ha hamnat i en mellanstorlek där han i vissa butiker tillhör babyavdelningen och vissa barnavdelningen. Eller så finns det inte utbudet just i den storleken, 86. Vi använder inte alls bodys längre, så det går bort, även om det finns mycket kul på babyavdelningen och sedan verkar det finnas mest alternativ i 92, något som hade blivit alldeles för stort.

Men dessa två har fått följa med hem och det kan bli så att jag handlar lite på nätet också. Den vita kommer ifrån Åhléns och den gröna från H&M.

Gillar

Kommentarer

lindaaeklund
,
Vilka fina😍Vi har köpt en till Lias också men från Cubus! Det finns så himla många fina. Hoppas du hittar någon till som passar honom😍nouw.com/lindaaeklund
jonnasofieh
,
Vårt H&M har ofta så dåligt utbud till pojkbarn och på flickavdelningen så är där mest klänningar. Så får nog bli en titt på nätet 💕nouw.com/jonnasofieh
Elinannaregina
,
Haha åååh så fina!nouw.com/elinannaregina
jonnasofieh
,
Visst är dem 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229