Här om veckan när jag var ute för att jaga fatt en liten plastgran att ha i Williams rum (klart ungen ska ha en egen gran!) och ytterligare en gång lämnade butiken både tomhänt och besviken, så blev det lite tröstshoppning för min del. Det blev inte mindre än en kudde och ett kuddfodral som fick följa med hem, givetvis med julmotiv.

Hemma så intalade jag mig själv att det kändes väldigt onödigt att lägga undan just dessa, eftersom att de snart skulle fram igen och plötsligt satt jag och bytte kuddfodral på alla prydnadskuddar i hela lägenheten. Det visar sig dessutom att jag har väldigt dåligt inflytande på min barndomsvän, då hon någon dag efter gjorde samma sak, haha!

För någon dag sedan satte jag dessutom upp Williams julböcker i hans hylla och det kliar lite i fingrarna att dra fram mer. Dock är jag inte alls sugen på några tomtar än, men jag har andra dekorationer som jag skulle vilja ha fram. Bland annat vaserna med julslingor och julgranskulorna jag hade framme förra året. ​Har ni börjat smyga in julen än? 

Gillar

Kommentarer

Malinuppman
,
Åhh så mysigt!! Älskar julen 😍nouw.com/malinuppman
jonnasofieh
,
Jag med! 😍 börjar extra tidigt i år så jag hinner pynta innan bebis dyker upp! 👏nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229