Hela förmiddagen satt jag och övervägde om vi verkligen skulle ta oss iväg till julskyltningen på Fredriksdal. Jag kände mig skum hela dagen igår och William var svårstartad och ville helst bara hänga i knät eller i soffan. Men vi kom väg till sist, hade förmodligen ångrat mig något hemskt om vi inte åkt.

William däremot, var inte alls nöjd över föräldrarnas utflykts försök. Snarare tvärtom. Till att börja med, så skulle han absolut inte vila något, särskilt inte i bilen. Den annars korta bilresan in till stan kändes extremt lång med en väldigt arg unge med tårarna sprutandes i baksätet. Ovanpå allt så skulle han heller inte sitta i någon vagn.

Efter en stund lugnade han sig ändå, tack och lov. Där var en hel del folk i rörelse, men det var helt okej att ta sig runt även om det var lite trångt precis framför butiker och småstånd. Vi handlade som vanligt ingenting mer än lite fika vi åt på språng (och lite i bilen), men vi gick och tittade på de få djuren som stod ute i sina hagar och på dekorationerna som prydde parken.

Innan vi kände oss färdiga, gick vi in och hälsade på min kompis André som jobbar i parken. Då fick dock William nog av både folk och vagn och spenderade resten av tiden med näsan gömd i pappans axel.

​Väl hemma blev jag överraskad av en liten skara som dukat upp fikabord i vårt vardagsrum. En babyshower, men inte en babyshower. Jag anade i alla fall ingenting, utan var mest brydd över att Viktor inte hade lust att svänga inom närbutiken när vi ändå var ute och körde. Det var hur som helst mysigt, fast än jag kanske inte var det piggaste sällskapet.

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Så mysigt! 😊✨paulinageidenmark.devote.se
jonnasofieh
,
Supermysigt!! 😊nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
Åh så mysigt!! 😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Det var så mysigt! Synd bara att William inte alls var sugen på utflykt 😅 jag har aldrig tidigare varit på Fredriksdals julskyltning, men rekommenderar det verkligen 😊💕nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
Haha jasså han var inte det? 🤣 ja men då ska vi verkligen ta en tur dit nästa år 😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Han skrek som en stucken gris hela bilresan och en bra stund efter. Vi får hoppas på bättre lycka nästa år 😅nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229