God morgon, god förmiddag, god whatever. När man blev väckt av en tvååring som jag bara kan anta berättade om hela sitt liv in i detalj fram till just den punkten 05.30 där han bestämde sig för att vakna, känns det som att klockan bör vara någonstans på eftermiddagen all redan.

Inte för att vara bitter, men jag börjar all redan få slut på sysselsättningar för barnen och kan inte heller bli räddad av tvn idag, då tydligen internetanslutningen har beslutat sig för att hålla helg.

Men man får inte mer än vad man klarar av, visst är det så? Så förhoppningsvis kan lite tårtbak roa både stora och små fram till att lunchen ska serveras.

Det var faktiskt så att vi bakade en tårta redan igår morse att ge till pedagogerna på förskolan. Så att vi kunde fira igång sommarlovet och dem kunde fira helg.

Tårtbotten kommer bli på samma recept som igår, men om det blir en precis likadan tårta får vi se. Det beror lite på vad jag kan hitta i skåpen.

Men pedagogerna på förskolan fick avnjuta en härlig jordgubbstårta enligt det här receptet. Superlätt att göra och himla god!

Gillar

Kommentarer

emilialindman
,
Hoppas ni hittar på något att göra! 😊 Blev så sugen på tårta nu med vänliga hälsningar en gravid tjej som blir sugen på allt ätbart hon ser mer eller mindre, och ännu mer sugen om det är något ”onyttigt”🙈nouw.com/emilialindman
jonnasofieh
,
Det står en tårtbotten i ugnen precis nu! Den är väldigt enkelt att göra, så du kanske också får lyxa till tillvaron med en liten härlig tårta 😊❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229