​Gårdagen spenderades i Göteborg! William som inte är särskilt glad för att åka bil, sov hela resan upp och vaknade lagom till dess att bilen stannade. Han beslutade sig dock för att det inte var en bra dag för vagnåkning och krävde att bli buren hela dagen. Som tur var, var vi ett stort sällskap (mina föräldrar och systrar var med) som kunde turas om att bära. Fast än han somnade gick det absolut inte att lägga ner honom, då han vaknade med ett illvrål vid minsta försök. 

När vi letade efter ställe att fika/amma på smög min mamma och syster in på kicks för att titta lite, samtidigt som jag och Viktor ordnade med ny blöja. När vi kom tillbaka, såg jag skylten "Jo Malone London" i taket och jublade! Sedan detta märket släpptes på Kicks har jag suktat efter parfymen Peony & Blush Suede, dock har den endast funnits som online vara och till ett pris som kändes lite maffigt att beställa utan att få dofta först. 

Men här var den och luktade helt underbart! Första tonerna är fräscha, nästan lite åt det söta hållet för att sedan gå över i dovare, varmare doft. Den stora flaskan fick följa med hem och det kändes så lyxigt att få packa upp den stilrena flaskan. Helt klart en ny favorit!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229