"HEJDÅ MAMMA!" vrålade tvååringen till mamman som tydligen inte kunde lämna förskolans gård tillräckligt snabbt vid lämningen imorse. Det är så skönt att det inte har varit några problem alls att komma tillbaka, trots att vi inte har varit på förskolan under hela sommaren.

Eftersom att jag och Gabriel var klädda för att vara ute, smet vi snabbt upp till lägenheten igen efter lämning, hämtade vagnen och gick en runda. Strax innan vi nådde affären på vägen tillbaka, somnade Gabriel och han sover fortfarande! Kanske inte särskilt konstigt, då han var vaken en stund i natt och busade. Inte ledsen och ingenting, men han rullade runt, flaxade med armar och ben, viftade sin pappa i ansiktet och skrattade.

Om lite mindre än en timme ska vi ut och hämta William igen och därefter ska det förhoppningsvis vilas. Viktor jobbar förmiddag och kommer hem omkring där William brukar vakna. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska ta oss för.

Tröjorna hittade jag på Zara för någon dag sedan och de var nedsatta med 40%. Fanns i storlek till båda barnen och jag kunde bara inte låta bli!

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229