Det blev lite tårar vid hämtningen också, men kort efter att vi hade kommit hem så somnade han som en stock! Misstänkte redan när vi gick upp imorse att det skulle bli en tuff dag eftersom att helgen har varit så fullspäckad, så imorgon hoppas vi på en bättre dag.

Nu har Viktor tagit med sig William hem till sina föräldrar en stund och när solen tittade fram passade jag på ta några siluettbilder. Önskar mig alltid större fönster när jag försöker ta dessa eller till och med att jag hade orkat dra med mig allt ut, men det får bli en annan gång. Vill försöka vara ännu flitigare på att fota denna graviditeten och gärna massor av bilder där William är med.

Något annat som jag har pysslat med mycket nu är titta på youtube videos där dem inreder inför hösten. Jag är nog inte ensam om att tycka att sommaren har varit långdragen och jag saknar alla mina stickade plagg som ligger i garderoben. I alla fall, kan jag inte låta bli att tycka att det är lite tråkigt att pynta inför årstider och blir nästan lite avundsjuk när video efter video dyker upp med amerikanska butikers utbud på höstdekorationer. Jag har ett par saker som är lite mer "höstiga", men är det för tidigt att ta fram det nu?

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Aldrig för tidigt 😄🍁🍂《----- jag började åt dig 😄nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Haha gullis ❤️nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229