Alla bilderna kan hittas på min pinterest !

När jag tar paus i alla tankar och planeringar om dop och allt som hör där till, är det ofta samma funderingar som tar vid istället. Här nedan kommer det vanligaste som susar igenom mitt huvud just nu.

Williams första jul. Hur tråkig är inte jag som redan tänker på vintermånaderna, just när sommarvärmen äntligen har kommit? Jo ni, de första tankarna på hur sonens första jul ska firas har redan kommit krypande och jag har några idéer som jag gärna vill genomföra. Kläder med texten "my first christmas", egen tryckta julkort och besöka julmarknader är givet!

Komma ut. Helt ärligt, vi kommer väldigt sällan ut ur huset för tillfället. Vi fastnar i soffan alldeles för ofta och det är så tråkigt, särskilt nu med det underbart fina vädret. Jag har längtat ut till stranden och havet under ett par dagar och känner att det är något vi måste hinna med innan värmen försvinner. Att ta en tur på stan eller kanske promenera i en park hade inte heller varit fel.

Barnrum. Åh, vad jag drömmer om barnrum nu, hus över huvudtaget. Dova, ljusa färger, med massor av plats för lek och bus. VI har plats för ett rum till William nu, men jag tror inte någon av oss egentligen har tankar på att göra om det snart. Dels så vill vi nog komma till nytt ställe innan det är aktuellt och just nu när han sover med oss och knappt har några grejer eller leksaker, känns det inte nödvändigt. Men man kan ju drömma.

Gillar

Kommentarer

anneli
,
När jag har sådana tankar om jag inte är ute i fina vädret har jag börjat bara gå ut.
Det är så värt varje gång. Dock har vi regn och slusk väder nu, men ändå 😊
anneliblom.se/
jonnasofieh
,
Hade det inte varit ett sådant projekt att komma ut själv (andre våningen utan hiss och bebis som varken vill ligga i sjal eller vagn), så hade jag varit ute så ofta det gick. Blir tokig av att sitta innanför samma 4 väggar alltid!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229