Snart är liten här och äntligen har jag packat en liten väska - till bebis åtminstone. Till mig själv? Nja, jag har lagt fram lite men är inte klar. Är inte det minsta stressad över det dock, då vi har väldigt nära till sjukhuset och många som skulle kunna hjälpa till att ordna om vi fattas något.

Jag är inte särskilt glad för att ha för mycket grejer med mig, det känns alltid som att jag ska glömma kvar något då. Så jag packar hellre lite som jag vet kommer till användning, än för mycket. Dessutom så hade vi William i blöja 95% av tiden vi var på förlossningen/BB och tror att vi kommer köra likadant med denna bebis, då behövs det inte många plagg med.

Det enda vi fattas är strumpor som jag inte lyckats hitta rätt bland i våra gömmor. Så eventuellt att vi behöver köpa något par där. Annars är jag så nöjd med packningen och särskilt eftersom att jag fick kämpa väldigt länge för att få fatt på filten!

Filten såg jag först på Instagram för ett par månader sen och blev kär på direkten. Egentligen hade jag velat ha en filt som kom ur samma serie från Disneystore som snutten, men det verkar inte finnas. Men den här kändes som den matchade ganska bra ändå.

Tyvärr kommer den här filten ifrån Primark, en av de bästa butikerna jag vet, men som inte finns i Sverige och inte har en onlineshop. Bara där kändes det svårt att jag ens skulle lyckas komma över en filt. Jag letade lite efter andra alternativ som skulle vara lättare att få tag på, men nej, jag hade bara ögon för denna. Till slut så hittade jag flera säljare på eBay UK som sålde just den här filten och klickade lyckligt hem en.

Efter tre veckor hade den fortfarande inte dykt upp och när jag hörde av mig till säljaren fick jag pengarna tillbaka utan vidare förklaring. Modfälld försökte jag ytterligare med en beställning, denna gång hos en annan säljare. Där fick jag spårningsnummer direkt och ett par dagar innan utlovat leveransdatum fanns filten på posten!

Tiger snutte - DIsneystore // Musse Pigg overall - H&M // Raggsockor - Kappahl // Mössa - Gekås // Nalle Puh dress - H&M // Nalle Puh body och byxa - Cubus

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Waaah snart dags 😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Jättesnart!!!!nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
asså åh! Ska bli Sååå mysigt o se vad det är för liten individ 🙈😍😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Får lov att komma precis när som helst, jag är redo när bebis är 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229