Bilderna är ifrån tidigare i veckan när vi bakade kladdkaka!

Även idag har jag dragits med tung huvudvärk. Det måste vara att jag får i min för lite vätska, för så här mycket huvudvärk var det länge sedan jag hade.

I alla fall, idag har det varit dags att gå på återbesök hos barnmorskan. Vi pratade lite allmänt om förlossningen, preventivmedel och livet. Dem är så härliga där och är så glad att dem har följt mig genom två graviditeter.

När vi var klara där, tog vi en kort tur på Väla, där vi mötte upp mina föräldrar och ena syster. Blev lite handlat till dopet och en del annat som jag egentligen inte skulle ha alls, haha!

Här hemma har det varit lite tufft sen. William har en natt med många uppvak bakom sig, så han var väldigt trött när jag hämtade honom på förskolan. Något som har gjort att det har varit många utbrott och tårar.

Trots att vi försökte hålla igång honom, somnade han till sist ändå. Efter 30 minuter försökte vi väcka honom och det var inte väl bemött ska ni veta. Som tur är verkar han vara på bra humör nu och så snart maten är klar och uppäten, är det dags att påbörja nattningsrutinerna.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Usch, vad jobbigt med huvudvärk vännen! ❤️❤️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Usch ja, får ha bättre koll på att jag dricker ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229