Efter att vi alla tagit en liten tupplur på soffan (japp, vi fick plats alla 4!), tog vi oss in mot stan för att gå på mat festivalen. Men först fick vi köra genom hela stan och halvt leta ihjäl oss efter parkering. Det var tydligen fler semesterfirare som hade letat sig in för att njuta av både värmen och maten.

Slutligen hittade vi parkering och gick en kort promenad in till centrum, där vi mötte upp min mamma och syster. Min pappa anslöt något senare.

Eftersom att det bara var vi som inte ätit någon lunch (för den sov vi igenom, ojdå!), var vi nu superhungriga. Till William köpte vi en pizza slice från ett italienskt matstånd, Viktor ville testa fish and chips och jag valde till sist pad thai med tofu.

Gabriel festade loss på en klämmis med päron. William åt hellre upp sin pappas pommes än sin pizzabit och vi höll på att blåsa bort. Men det var härligt ändå. Man får passa på att njuta när man kan äta ute, det är svårt att få till på vår pytte balkong.

När vi alla var mätta och glada, skulle mina föräldrar och syster ta tåget hem. Vi lät William åka med där och han var absolut överlycklig. Vi gick våra ärenden, men lämnade ändå tomhänta. Bättre lycka någon annanstans?

Efter ett kort stopp hos mina föräldrar för att hämta upp William, så är vi nu hemma och håller kväll. William sover sen en stund tillbaka, Gabriel kämpar emot sömnen fortfarande och jag har vikt tvätt som en galning.

Vi har bestämt att vi ska in och gå en sväng på festivalen senare i veckan. Kanske att det blir något sött nästa gång.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Men så gott de såg ut 🤤nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Det var supergott 😊 nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229