Puh, vilken förmiddag vi har haft. Det började redan när Viktors larm ringde vid 04.00 och jag inte kunde somna om. Det störde mig extra mycket eftersom att det tog väldigt lång tid för barnen att somna kvällen innan. Strax innan Viktor drog till jobb så fick jag gå och hämta Gabriel som stökade och timmen därefter vaknade William.

Sedan har jag förmodligen haft de suraste ungarna på den här sidan ekvatorn. Gabriel har varit så missnöjd och gett ifrån sig irriterade skrik hela dagen. Det var med nöd och näppe jag fick lagat någon lunch idag alls då han nästan på skrek sig blå i babysittern. Samtidigt så har William surat på sitt håll och vägrat att vila. Så det var några svettiga timmar innan Viktor stod i dörren igen.

Jag och William har hunnit vara ute en stund och nu hjälper han pappa med kvällens middag. Jag känner mig väldigt hoppfull och positiv inför den här veckan. Vi har BVC och tandläkarbesök för barnen, min syster fyller år och till helgen ska vi besöka UnderbaraBarn mässan i Malmö, där vi mest troligen lär se många bekanta ansikten. Jag är med i många tävlingar mässan har ordnat upp, så håll tummarna!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229