Han är en riktig liten hjälpreda, vår William. Att få plocka i eller ur tvättmaskinen, trycka på kaffemaskinen hemma hos mormor och morfar, gå och slänga skräp och blöjor i soptunnan, är bara några av de saker som han helt enkelt bara måste få vara med på. Extra roligt är det att få trycka på knappen som startar tvätt-/och diskmaskin för att sedan vänta in när de brummar igång.

Han ska helt enkelt vara med där det är action. Igår, när vi flydde lägenheten under eftermiddagen för att Viktor skulle hinna få några timmars sömn innan nattens arbete, höll mina föräldrar på att pyssla i trädgården. William skulle givetvis vara med på allt, bära redskapen fram och tillbaka från förrådet, "gräva" gropar till rosorna som skulle planteras och såklart, vattna.

Det är så roligt att se att han är så intresserad av världen och allt vi gör. Även om det ibland är svårt att försöka få till en middag när han vill vara med upp i famnen (sjal/sele accepteras då rakt inte och absolut inte sitta i stolen bredvid heller) eller när man bara vill få undan något snabbt. Samtidigt så vill jag inte neka honom att vara delaktig när han visar så stort intresse. Man kan bara hoppas (och jag försöker allt vad jag kan för att uppmuntra) att han visar samma intresse för att lära och testa hela livet.

Gillar

Kommentarer

Momo
,
Duktig är han ^^nouw.com/momo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229