Vi kom iväg igår! Efter många om och men dock, då William först absolut inte skulle ha på sig varken kläder eller skor och när vi sen äntligen var inne i stan och började leta parkering, så upptäcker Viktor att han glömt plånbok med kort och allt hemma. Det var bara att vända hem igen och vi övervägde att inte åka alls eller någon annanstans. Det var utlovat regn och det kändes inte alls kul att gå i.

Men vi beslutade oss för att åka ändå.

William var helt till sig när vi kom på båten och tillsammans med Viktor så stod de nästan hälften av den 20 minuter långa resan, framme vid de stora fönsterna och tittade ut över havet och Danmark. Det blev även en liten pølse på båten, men William var alldeles för brydd över all rörelse omkring honom för att kunna äta mer än några tuggor.

Väl i Helsingör gick vi och tittade längst shoppinggatan och var även en tur inne på det lilla köpcentrat. I matbutiken fick jag handlat lite bakartiklar som jag inte hittat på hyllorna i svenska butiker och sen gick vi vidare. I en annan butik handlade William två bollar i plast och jag fick med mig en bok. Gabriel passade på att stänga ögonen och vaknade först strax innan vi var framme vid båten.

När någonstans började det att droppa lite smått från himlen och vi kände oss ganska klara med vår utflykt. Viktor gjorde ett sista stopp inne i en spritbutik precis innan vi gick över gatan mot båten.

Båten hem var ännu större än den vi åkte dit med och här fick vi plats att sitta vid fönsterna. Viktor handlade lite fika åt oss och William satt glatt och pekade ut passerande båtar och konstaterade gång på gång att vattnet var blått.

Nu var det i princip alldeles mörkt och man riktigt kunde se det tunga molntäcket hängandes över oss. Men vi hade turen med oss att det bara precis stänkte lite medan vi tog oss till bilen och hann precis komma hem innanför dörren när himlen öppnade sig.

Förutom att jag var galet trött i armarna efter att ha burit en envis tvååring som absolut inte skulle gå på egen hand under hela resan, så var vi alla väldigt glada och nöjda över att vi kom iväg. Dock var vi alla så slut i huvudet att fastän klockan bara var närmare tre när vi landade hemma, så hade vi utan problem kunnat lägga oss och sova, där och då inför natten.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229