Tystnaden har ekat här inne de sista dagarna, men det har varit ganska intensivt och att sätta mig för att skriva har varit så långt ifrån mina tankar.

På lördag förmiddag trängdes vi tillsammans med hundratals andra på sci-fi mässan i Malmö. Trots att vi bara stannade en kort stund så var vi himla nöjda när vi gick därifrån. Jag blev speciellt rörd av att många av dem som cosplayade, särskilt Star Wars karaktärerna, stannade till när dem såg att William tittade storögt på dem, lät honom titta på deras ljussvärd (tryckte igång de olika inställningarna så han verkligen fick titta på dem) och vinkade när vi gick förbi.

Vi hann bara precis komma hem innan Viktor behövde åka till jobb och kort därefter blev jag och William upphämtade av mina föräldrar och spenderade eftermiddagen hos dem. William blev all mer snorig under dagen, något som resulterade i många uppvak och en så ledsen bebis under natten.

Söndagen flöt förbi i en dimma och jag var så trött att jag knappt visste vart jag var. Som tur var har vi nu fått mer sömn och har haft en riktigt mysig måndag som även den har gått fort. Imorgon ska jag försöka ta tag i vardagen igen, efter ett tidigt tandläkarbesök för lilleman imorgonbitti.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Hoppas tandläkaren går bra ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
FruStjärnfeldt
,
Jobbigt med de där förkylningarna.. nu kan värmen allt komma så man kan få vara ute utan att bli snorig!😊nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229