Igår hängde vi på Street Food Festival ingen. Vilket vi kanske inte gjort om vi hade varit lite vakna och uppmärksammat att utöver matmässan så var det även Bezerk - ett lopp med hinder man ska ta sig igenom, alla vi som älskar 90-talet och för att toppa det hela var det även fotbollsmatch för stans fotbollslag.

I för sig inte på hemmaplan men det rörde sig ändå mängder av supportrar bland allt annat folk. Det var minst sagt knökfullt av folk.

Jag försökte filma lite, men det så folktätt att det kändes jobbigt, så det blev inte så många klipp. Tänkte att jag skulle försöka filma lite idag och slå ihop det till en video.

I alla fall så åt William pommes till sitt hjärtas fröjd och Viktor åt gyros. Jag åt ingenting, blev så stressad och sur över allt folk som drog fram att jag tappade all matlust. Dock fick jag shoppat ett par byxor innan vi gick till bilen.

På vägen hem blev det dessutom ett stopp i leksaksbutiken. William har varit blöjfri i två veckor idag och dessutom fyllt sin belöningsburk. Det är sen gammalt att man får lov att välja något fint i leksaksbutiken då! En väldigt nöjd tvååring lämnade butiken med ett paket Greta Gris figurer, bland annat mamma och pappa gris som han inte haft tidigare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229