I måndags var vi på första BVC besöket och denna lilla kille är nu 51 cm lång och 3355 g tung. På en knapp vecka har han alltså ökat från 3160 g och passerat sin födelsevikt. Ett himla härligt kvitto på att amningen fungerar! Vi passade även på att höra vad vi kan göra för att underlätta magknipet som William har och har nu börjat med miniform droppar.

Vi har också börjat använda sele och bärsjal, då åtminstone jag har svårt att få händerna fria en tillräckligt lång stund för att få göra något alls (här blir man helt övergiven om man får ligga 5 minuter i sitt babynest, haha). Än så länge verkar han tycka att det är toppen och det tar inte många sekunder innan han somnar. Sjalen fick jag låna igår från en kollegas dotter och den har redan hunnit bli en favorit. För var gång blir jag allt snabbare på att knyta och får bättre teknik. 

Just nu sover William i sin pappas famn och jag har fått chansen att springa runt en stund. Dagens enda mål är att vi ska försöka hinna ut med barnvagnen i det fina vädret och det ska nog inte bli några problem att hinnas med!

Gillar

Kommentarer

Louise
Louise,
Åh vet inte hur jag skulle överlevt utan vår sjal. Den har räddat oss måånga gånger och det är så bra för barnet att få vara nära!
jonnasofieh
,
Nej idag har den verkligen varit en livräddare! Liten har haft en väldigt dålig dag med mycket magknip och kan bara komma till ro om han får ligga hud mot hud!nouw.com/jonnasofieh
Louise
Louise ,
Har ni en pysventil? Vi fick i någon såndär babybox och den var jättebra. Isidor har inte haft så mycket magproblem men när han väl hade det var den toppen.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229