I lördags var där något som plötsligt släppte och där satt han, rakryggad och länge. Supernöjd med att kunna se omgivningen bättre och lättare komma åt leksakerna runt sig. Till och med så han rätar upp sig när han kommer en smula i obalans. Självklart är han fortfarande ostadig och impulserna att kasta sig handlöst bakåt är kvar. Men nu sitter han, vår älskade unge.

Helt spontant rullade han också över från rygg till mage för ett par dagar sedan. Vi pratade om något jag och Viktor, då plötsligt som han aldrig gjort något annat, vände William sig i en snabb rörelse. De mycket imponerade föräldrarna utbrast i heja rop och applåder, bebis tittade mest oförstående. Vadå, det har han alltid kunnat?

Händer och fötter kan läggas till på listan över de senaste upptäckterna. Den lilla blicken följer intresserat de egna fingrarna och de sträcks så långt det går för att nå tårna. Han flörtar, skrattar och hittar på egna lekar. Han gräver in ansiktet i halsen på en och tar gärna en tugga av din haka eller näsa.

Bara några dagar ifrån sex månaders stolpen är vi nu och du fortsätter imponera med nya konster varje dag. Att få vara dina föräldrar är det finaste vi någonsin får och varje dag vi har tillsammans är något vi kommer glädjas åt för alltid.

Gillar

Kommentarer

JosefineMoberg
,
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229